Despre noi

" Orice femeie isi doreste sa se simta eleganta, misterioasa, distinsa, dar in acelasi timp puternica si atragatoare, devenind cu fiecare pas tinta privirilor admirative de la evenimentul la care participa.
Din dorinta de a-mi crea personal tinute deosebite, cu detalii lucrate cu rabdare si finisaje bine definite, mi-am transpus imaginatia in croieli uneori indraznete, alteori nostalgice, dar mereu feminine. In timp a aparut nevoia de a transmite si altor femei bucuria de a purta creatii impecabile, care prin modele, texturi si culori impresioneaza orice privire.
Prin tinutele create, imi propun obtinerea de multiple efecte vizuale, dar in special stralucire, prin aplicarea cristalelor, atat de mult iubite de femei, mai ales in serile cu adevarat speciale.
O imagine tanara, frumoasa si sanatoasa este garantia succesului, iar, pentru ca aceasta sa fie posibila, tinuta va trebui sa fie completa. De aceea, echipa mea este formata din designeri vestimentari, make-up artisti, hair-stilisti, fotografi, astfel incat impresia finala a unei creatii vestimentare va concura efectele unui tratament de infrumusetare, simturile capatand o alta dimensiune: rafinament, eleganta, frumusete, atractie…"