Politica de confidentialitate

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, www.stefaniacaragea.ro are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale cere ne sunt furnizate.

Datele dumneavoastra personale vor fi utilizate pentru a confirma si a informa utilizatorii privind evolutia comenzilor, pentru informarea privind contul realizat pe stefaniacaragea.ro, reclama,marketing, publicitate, statistica. 

Datele cu caracter personal solicitate pe site sunt: nume, prenume, telefon/fax, adresa (domiciliul/resedinta), adresa de e-mail. In momentul in care un utilizator isi creeaza un cont pe site-ul www.stefaniacaragea.ro, acesta va primi materiale promotionale, newslettere, alerte doar daca si-a dat consimtamantul. Datele colectate pentru trimiterea acestor materiale sunt strict confidentiale. 

www.stefaniacaragea.ro nu promoveaza SPAM-ul, drept urmare puteti opta pentru stergerea adresei de e-mail din baza noastra de date.