Termeni si conditii

Navigarea pe site-ul "www.stefaniacaragea.ro" urmata de comanda echivaleaza cu citirea, intelegerea si acceptarea termenilor de mai jos de catre orice Client.

Site-ul nostru isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestui site, precum si Termenii si conditiile, fara a notifica clientii.

1. Definitii

Utilizatorul este reprezentat de orice persoana care viziteaza site-ul www.stefaniacaragea.ro.

Clientul reprezinta persoana fizica / persoana juridica ce efectueaza o comanda.

Produsele si serviciile sunt reprezentate de orice produs sau serviciu mentionat in comanda, produs ce urmeaza a fi furnizat de catre vanzator, clientului.

Comanda reprezinta documentul electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Client prin care Clientul isi exprima intentia de a achizitiona anumite Produse si Servicii si sa faca plata acestora.

Vanzator reprezinta societatea <>, avand urmatoarele date de identificare: Cod Unic de Inregistrare <>, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. <>, cu sediul in <>.

Contract este reprezentat de o Comanda confirmata de catre Vanzator, prin care Vanzatorul este de acord sa vanda si sa livreze Produsele si Serviciile iar Clientul este de acord sa achizitioneze, sa primeasca si sa faca plata acestor Produse si Servicii.

Curier reprezinta orice persoana de drept public sau privat care presteaza servicii de curierat.

2. Inregistrarea utilizatorilor

In momentul in care un utilizator isi creeaza cont pe site-ul www.stefaniacaragea.ro, acesta este obligat sa furnizeze o adresa de e-mail valida.

3. Pretul

Pretul este format din pretul produselor + taxa de livrare.

Preturile produselor si serviciilor sunt exprimate in LEI.

4. Plata & Livrarea

Modalitatile de plata si livrare sunt specificate in sectiunea "Plata & Livrare", clientul fiind obligat sa furnizeze vanzatorului toate datele valide pentru emiterea facturii.